antiSLIPsystem

Klicka på GRP-PRODUKTER för att se vår speciella byggprodukter


Det enda ICKE ETSANDE TVÄRSTOP HALKSKYDDET i Sverige.
Bara RENT och MILJÖVÄNLIG.

home kit    

Home Kit

 
wet floor

Vad är antiSLIPsystem®?

antiSLIPsystem® är den mest avancerade och osynliga säkerhetsprodukten för golv som finns tillgänglig. AntiSlip System golvbehandling är en miljövänlig 3-stegs behandling som inte innehåller någon syra och därför ej etsar sig in i golvet och förändrar golvets struktur och utseende.
Det passar de flesta hårda golv så som klinker, kakel, glaserat tegel, terrazzo, marmor, granit, konstruerad sten, flod sten, betong och porslin.
Läs mer »

Varför ska man använda antiSLIPsystem®?

För att reducera antalet halk- och fallolyckor, samt bakterie tillväxt. Enligt en undersökning gjord av det amerikanska tv-bolaget CBS så sker de flesta arbets- och hemolyckor genom att man har halkat eller snubblat på våta eller hala golv. Den farligaste och mest eftersatta aspekten av de tre komponenterna golv, tak och väggar, vilka är ett byggnadsskal, är ett golv med dåligt halkmotstånd. Detta orsakar ett flertal halkolyckor och fall som leder till sjukfrånvaro. Säkra golv skulle vara en självklar del i designen av byggnader och system på arbetsplatser och i hem.
Läs mer »

wet floor

Var används antiSLIPsystem®?

antiSLIPsystem® används på många platser. Här är en kort lista över möjliga områden:

  

 

Vi är bara ett samtal ifrån

ADRESS

Scandic Coating Sweden
Johanneslustgatan 1
212 28 Malmö
Sverige